Gå til hovedindhold

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Hedensted Kommunes Klimanyhedsbrev og få nyt fra klimaområdet.

Indhold

    Klimanyhedsbrevet indeholder nyheder fra små og store aktiviteter og projekter – både for kommunen som arbejdsplads, borgere og virksomheder samt nyheder fra de politiske dagsordener på klimaområdet.

    Du vil også kunne finde invitationer og informationer om de arrangementer og møder, der er i kalenderen den kommende tid. Klimanyhedsbrevene bliver udgivet fire gange årligt af Hedensted Kommunes Klimasekretariat.

    Klima nyhedsbrev

    Ved at registrere din e-mailadresse giver du samtykke til, at vi sender vores nyhedsbrev til den angivne e-mailadresse. Din e-mailadresse registreres i en database, som administreres af vores databehandler Ubivox, der står for udsendelsen af nyhedsbrevet. Din mailadresse bliver ikke brugt til andre formål og bliver ikke videregivet til andre.

    Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage og afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket nederst i nyhedsbrevet.

    Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med dit abonnement på nyhedsbrevet: Sådan behandler vi dine data